Ședințe Coaching Echilibrare Hormonală, pe cale Naturala

Protocolul pe care îl alcatuiesc pentru clientele mele curpinde:

  • Evaluare status nutrițional și hormonal
  • Recomandări complete de dietă, meniu antiinflamator, recomandari stil de viata si consiliere pentru 30 de zile
  • Preț 600 lei


Let`s connect

   

Protocol echilibru hormonal Complet, 45/ 90 de zile-prin terapii naturale

Protocoalele se pot adresa simptomelor precum, sindom premenstrual, ovare polichistice, endometrioza, infertilitate, acnee hormonala, inflamatie cronica, infectii vaginale sau altele. Aceste protocoale includ munca ta, ceea ce ai tu de facut pentru a ajuta tratamentul prescris de medic sau pentru a preintampina dezechilibrele hormonale.

Protocolul, consta in metoda integrativa EBM(emotions, body, mind) si presupune reinstalarea ordinii in corp, minte, emotii. Protocolul se va personaliza in functie de nevoia fiecarei persoane, pentru acest lucru se programeaza o sedinta de evaluare initiala(gratuita), conform formularului de mai jos sau direct la tel: 0732002240.

Protocolul cuprinde plan nutritional antiinflamatoriu, masaje drenaj limfatic, sedinte coching, sedinte theta healing, clase de meditatie si terapii de corp, lucrul cu corpul, mintea si emotiile prin aceste instrumente.


Let`s connect

   Ședințe, Terapii de Masaj

As vrea ca fiecare femeie sa priveasca masajul terapeutic, ca pe o nevoie urgenta, pentru a rezolva inflamatia sistemica produsa in corp luna de luna de la dinamica hormonilor. De asemenea un mare beneficiu al  masajului terapeutic este gura de aer pe care o da ficatului, limfei si rinichilor. Prin drenajul limfatic, ajutam limfa (acel fluid responsabil cu colecarea deseurilor) sa scoata in afara corpului, gunoiul…altfel inflamatia va duce la dezechilibre hormonale din ce in ce mai profunde, cu depuneri de celule grase care la randul lor au receptori pentru estrogen si cercul vicios este pornit.

Fie ca vorbim de sedintele de drenaj limfatic sau masajul pantecului,  care sunt instrumente terapeutice care vin sa completeze cu mare succes, protocolul de echilibru  hormonal, fie  ca vorbim de,  masajul de relaxare sau terapeutic, orice tehnica ai alege  vei beneficia de reducerea stresului, a toxicitatii si decontractarea corpului.
Masajul este si o forma de drenare a energiei prin tot corpul, care de obicei la persoanele stresate se localizeaza la nivelul capului, bazinuui si pieptului.

1 ședință – 250 lei
5 ședințe – 900 lei

   8 ședințe – 1400 lei


Let`s connect

Ședințe Theta Healing

Dacă ești hotarâtă și îți dorești cu adevărat să te vindeci atât la nivel spiritual, emoțional, cât și fizic, să ai mai multă energie, un somn mai calitativ și să-ți crești starea generală de bine, atunci iti recomand ședințele de theta healing.

  • 1 ședință – 350 lei.


Let`s connect

Te invit să ne cunoaștem mai bine, la o ședință de coaching de 30 de minute Cadou, pentru a-mi comunica nevoia ta și a găsi împreună soluția care ți se potriveste!


Let`s connect

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Validează programarea

error: Content is protected !!