Echilibru hormonal

modul meu de viață și sănătate

Femeile moderne, în special cele din marile orașe, se confruntă cu o epidemie nerecunoscută de dezechilibre hormonale.

Stresul neîncetat, așteptările exagerate, poluarea, alimentația și stilul de viața, lipsa somnului, moștenirea genetică sau sarcina, sunt cele mai frecvente cauze ale dezechilibrelor hormonale.

Echilibrarea hormonală naturală prin instrumente și remedii terapeutice și împuternicirea, e ceea ce le propun clientelor mele prin protocoalele cu care lucrez.

Pentru a putea vorbi de un echilibru hormonal, trebuie să știm ce este acesta, cum se simte în corp, că să-l putem defini singure.

Așadar o persoană echilibrată hormonal, este cea care are multă energie pe tot cursul zilei, calmă, stabilă dpdv emoțional, nu are pofte alimentare, par bogat și lucios, piele curată, își menține cu usurință greutatea si energia sexuală, se odihnește profund noaptea și mai ales se simte împlinită.

Asadar, daca nu esti fericita posesoare a starii descrise mai sus si te confrunti cu oboseala cronica, ciclu menstrual neregulat, lipsa libido, instabilitate emotionala, probleme de concentrare, ceata mentala, cateva kilograme in plus, cel mai posibil ca te confrunti cu un dezechilibru hormonal.


Cum tratez eu aceasta realitate în lucrul cu clientele?

Prin alimentatatie antiinflamatorie

Igienă îngrijirii de sine 

Odihnă

Mișcare

Detoxifiere, inclusiv drenajul limfatic

Îmbrățișarea stresului

Prin împuternicirea propriului corp și informare, înainte de a lua orice decizie.


Let`s connect

Ce ar trebui sa stii inca de la inceput?

Că orice astfel de tratament natural, ar trebui să dureze minimum 3 luni, că te vei simți din ce în ce mai bine de la o zi la altă, dar nu pune presiune pe rezultat mai devreme de 3 luni.

Ar trebui să mai știi că ține doar de ține să obții rezulatele dorite, deoarece pe lângă instrumente dovedit că funcționeză, intervin particularitățile fiecăreia, tiparele mentale, moștenirea genetică dar mai ales disponibilitatea la efort și schimbare.

Încă ceva, partea de împuternicire și de încredere în propriul corp este la fel de importantă cât jumate din protocol. Așadar, înainte de a lua orice decizie, cu privire la terapii, medici, medicamente, informează-te că ai de unde,  nu uită că poate ce funcționează la altcineva la ține nu se potrivește. Informeza-te și pune-ți intenție să întâlnești persoane blânde, bine intenționate și trimise de Dumnezeu. Informează-te, liberul arbitru e la ține!

În final, dacă ești pregătită să faci un salt calitativ în viață ta și a familiei tale, pot să te ghidez să faci cele mai bune alegeri zi de zi.

Completează formularul de contact și revein cu  datele disponibile pentru ședința de coaching gratuită!


Let`s connect


Facebook-f


Linkedin


Instagram


Youtube

error: Content is protected !!